Design om van te genieten

Piet Boon Shutters van Zonnelux

Piet Boon shutters van Zonnelux bij Woonbasis Lisse

Enkele jaren geleden hebben meubel- en interieurontwerper Piet Boon en Zonnelux de handen ineengeslagen, en gezamenlijk een stijlvolle collectie shutters met bijpassende houten jaloezieën ontworpen.

SHUTTERS GESCHIKT VOOR IEDER RAAM

Shutters van Piet Boon by Zonnelux kunnen voor veel verschillende raamvormen geleverd worden, zijn geschikt voor raam- en deurpartijen en zelfs te  gebruiken als hoogwaardige roomdivider. Voor vrijwel ieder raamtype zijn de Piet Boon shutters toepasbaar. Zelfs voor (half)ronde, trapezium of vijfhoekige ramen en draai-kiepramen. Als het vertrek goed geventileerd is, zijn de shutters ook toepasbaar in vochtige ruimtes.

Ben jij op zoek naar shutters die in jouw interieur passen? Woonbasis Lisse in Lisse heeft een grote collectie in allerlei stijlen. Loop gerust eens binnen bij Woonbasis Lisse voor een vrijblijvend advies op maat.

UNIEKE LAMEL MET ELEGANTE LICHTINVAL

De lamel van de Piet Boon shutter by Zonnelux heeft herkenbare Studio Piet Boon kenmerken. Zo is de lamel niet afgeschuind en zijn alle afrondingen minimaal gehouden. De rechthoekige lamellen sluiten mooi op elkaar aan. Het mechanisme is nagenoeg onzichtbaar.

De Piet Boon shutter is beschikbaar in een lamelbreedte van 54 mm of 81 mm, die beide zorgen voor een mooie lichtinval. De 54 mm geeft een elegante uitstraling en de bredere lamel geeft je interieur een monumentaal aanzien. De bredere lamel zorgt voor meer lichtinval bij het openen van de lamellen.

Shutters van Zonnelux

Naast de Piet Boon by Zonnelux shutter bieden we nog drie soorten shutters aan: Eco-line, Top-line en Rivièra. Iedere shutter soort is gemaakt van een andere houtsoort en heeft bovendien een kenmerkende lamelvorm. Je leest er meer over op de shutter pagina. Je vindt daar ook informatie over de lamelbreedtes, bedieningsvormen en voor welke raamtypes de shutter een geschikte oplossing is. Kom snel eens langs in onze showroom.

Wil je meer weten over Piet Boon & Zonnelux shutters en de collectie van Woonbasis Lisse in Lisse, maak dan een afspraak.