Waar kun je de beste plissé gordijnen kopen? Bij Woonbasis Lisse in de regio Lisse helpen we je graag verder aan de mooiste raamdecoratie

Prachtige geplooide gordijnen worden ook wel plissé gordijnen genoemd. Ze zijn stijlvol, handig in gebruik en passen voor elke vorm raam. Heb je een rond raam: geen punt. Kom gerust eens langs bij Lisse in de regio Lisse voor meer advies over de mogelijkheden.

Image slide

Plissé gordijnen: raamdecoratie voor iedere vorm raam

Bij Woonbasis Lisse in Lisse vind je een breed assortiment aan plissé gordijnen. Plissé is Frans voor 'geplooid'. Deze raamdecoratie vouwt zich op als een harmonica, vandaar de naam.

Woonbasis Lisse heeft in de regio Lisse een ruime collectie aan plissé gordijnen in de winkel.


Bekijk de collectie

Plissé gordijnen met top down bottom up

De plissé gordijnen in onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties. Zo bepaal je zelf de lichtinval en privacy in je woning.

Een combinatie van twee verschillende transparanties in 1 plissé gordijnen is ook mogelijk. Zo kun je per dagdeel een andere transparantie gebruiken.

Diverse soorten plissé gordijnen hebben de functie 'top down bottom up' waarbij je zowel de boven als de onderkant kunt laten zakken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het regelen van licht? We vertellen er bij Woonbasis Lisse in Lisse graag meer over.


Laat je inspireren

Afwijkende vorm raam? Plissé gordijnen zijn de oplossing

Heb je een rond of andere afwijkende vorm raam in je huis of bedrijfspand? Dan zijn plissé gordijnen een uitermate goede oplossing wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van plissé gordijnen voor jouw raam? Kom dan met de afmetingen bij Woonbasis Lisse in Lisse. We helpen je graag verder.

'Bijzondere raamvorm? Probeer plissé'


Maak een afspraak

Bediening plissé gordijnen

Plissé gordijnen moet je op kunnen trekken en laten zakken. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Uiteraard kun je deze raamdecoratie middels een koord handmatig bedienen.

Liever wat meer comfort? Dan is elektrische bediening wellicht een oplossing voor jou.

Bij Woonbasis Lisse in de regio plaatsen kunnen we je meer vertellen over de verschillende vormen van bediening.


Neem contact op

Plissé gordijnen op maat in de regio Lisse

Woonbasis Lisse komt jouw ramen vrijblijvend opmeten. Zo ben je verzekerd van raamdecoratie met de juiste afmetingen die perfect past voor je raam.

Andere adviezen nodig over je raamdecoratie? We staan graag voor je klaar in onze winkel in de regio Lisse.


Neem contact op