Plisségordijnen bij Woonbasis Lisse

Plisségordijnen bij Woonbasis Lisse

 

 

✔ Top down bottom up  ✔ Elektrische bediening  ✔ Vakkundige montage

Met plisségordijnen kun je volop variëren. Zodat de lichtinval in huis en jouw privacy op elk moment van de dag in balans zijn. En ook al blinken plisségordijnen uit in eenvoud, ze zijn een ware eyecatcher in je interieur. Vooral als je ze op maat laat maken door Woonbasis Lisse. We hebben een uitgebreid assortiment plisségordijnen. Voor welke ga jij?  ​​​​

Wat zijn plisségordijnen?

Het plisségordijn bestaat uit één laag stof en heeft gelijkmatige plooien van 20mm of 32mm. Door deze plooien vouwt het gordijn zich op als een harmonica. De voordelen klinken je als muziek in de oren. Heb je last van de felle zon? Kun je wel wat meer privacy gebruiken? Of wil je juist lekker naar buiten kijken? Zet het plisségordijn in de gewenste stand en geniet van het moment. De gordijnen zijn er in verschillende transparanties: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Verder kun je kiezen uit een veelvoud van prachtige stoffen, uitgevoerd in trendy kleuren en met stijlvolle prints.

Top down bottom up

Je kunt jouw gordijn op meerdere manieren monteren. En iedere manier heeft zijn eigen voordelen. Monteer je het gordijn vrij in het kozijn, dan beweeg je het gordijn alle kanten op: top down en bottom up. Wil je het gordijn liever aan de bovenzijde óf aan de onderzijde van het kozijn monteren, dan kan dat natuurlijk ook.  Een andere interessante optie is het twee-in-één model, waarbij je in één gordijn twee verschillende transparanties kunt combineren.

Plisségordijnen op maat

Of je nu een klassieke woonstijl hebt of een moderne, Woonbasis Lisse heeft plisségordijnen voor in ieder interieur. En het mooie is dat ze ook nog eens op bijna ieder raam passen. Een draai-kiepraam of dakraam? Rond of recht? We maken jouw plisségordijn helemaal op maat. En daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw woonwensen.

Eenvoudige bediening

Standaard rusten we jouw raamdecoratie uit met een optrekkoord of bedieningsgreep. Wil je liever het gemak van een elektrische bediening? Geen probleem. Met één druk op de knop zet je het plisségordijn in de gewenste stand. En dat kun je op verschillende manieren doen: vanuit je comfortabele stoel met een afstandsbediening of zelfs als je niet thuis bent via een handige app op je smartphone. Laat je verrassen door de technische mogelijkheden van onze raamdecoratie.

Plisségordijnen kopen in de regio Lisse, Hillegom, Sassenheim en Nieuw-Vennep?

De grote merken van Woonbasis Lisse

Bij Woonbasis Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.