Dupligordijnen bij Woonbasis Lisse

Dupligordijnen bij Woonbasis Lisse

 

✔ Voor elk type raam  ✔ Elektrische bediening  ✔ Vakkundige montage

De kracht van dupligordijnen komt uit de honingraatstructuur. Natuurlijk zorgen de kwalitatief hoogwaardige stoffen voor uitmuntende eigenschappen, maar de dubbele stoflaag maakt de raamdecoratie écht uniek. De isolerende werking van de honingraatstructuur is één van de grote voordelen van dupligordijnen. En de looks van dupligordijnen mogen er trouwens ook zijn. Met de strakke vormgeving kies je voor een prachtige raamdecoratie. Woonbasis Lisse heeft een uitgebreide collectie dupligordijnen.​​​​​​​

Wat zijn dupligordijnen?

Een dubbel plisségordijn. Dat is wat een dupligordijn eigenlijk is. De twee lagen stof komen samen in een honingraatstructuur. Door deze structuur isoleert het gordijn perfect. Zo blijft het lekker warm in de winter en zorg je voor verkoeling in de zomer. Verder filtert het dupligordijn het licht, werkt het geluiddempend en creëer je maximale verduistering wanneer je wilt. Met dupligordijnen kun je volop variëren. Helemaal als je ervoor kiest om het gordijn vrij in het kozijn te hangen. Je beweegt het dupligordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven. Een andere interessante optie is het twee-in-één model, waarbij je in één gordijn bijvoorbeeld een verduisterende stof combineert met een lichtdoorlatende stof.

Dupligordijnen op maat

Of je nu een rond raam, een recht raam of misschien wel een driehoekig raam hebt, dupligordijnen passen op bijna ieder raam. Wij maken jouw dupligordijn helemaal op maat. En behalve de afmetingen van je raam, zijn ook je persoonlijke woonwensen belangrijk. Zo bepaal je eerst de mate van transparantie. Ga je voor een volledig transparante stof? Of wordt het een semi-transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof? Onze vakmensen geven je in ieder geval een advies op maat. En ze regelen ook de montage voor je als je dat wilt.       

Eenvoudige bediening

Standaard rusten we jouw raamdecoratie uit met een optrekkoord of bedieningsgreep. Wil je liever het gemak van een elektrische bediening? Geen probleem. Met één druk op de knop zet je het dupligordijn in de gewenste stand. En dat kun je op verschillende manieren doen: vanuit je comfortabele stoel met een afstandsbediening of zelfs als je niet thuis bent via een handige app op je smartphone. Laat je verrassen door de technische mogelijkheden van onze raamdecoratie.

Dupligordijnen kopen in de regio Lisse, Hillegom, Sassenheim en Nieuw-Vennep?

De merken van Woonbasis Lisse

Bij Woonbasis Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.