Over Woonbasis Lisse

Woonbasis Lisse in de regio Lisse, Hillegom, Sassenheim en Nieuw-Vennep is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

De historie van Woonbasis Lisse

WOONbasis Lisse bestaat al sinds 1995. Bewust is er de keuze gemaakt om als klein bedrijf te gaan voor een hoge kwaliteit en gedegen advies op het gebied tapijt, pvc vloeren, laminaat en raamdecoratie. Met name in kleurenkennis is Hans Baaij gespecialiseerd als geen ander. In combinatie met het juiste product streeft hij er naar om het woonplezier op een hoger niveau te brengen.

Hans Baaij heeft, naast tal van vakstudies, ook kunstgeschiedenis gestudeerd in Amsterdam. waardoor hij als geen ander in staat is om van een huis uw thuis te maken. In de showroom zijn daarom ook meerdere schilderijen en beelden aanwezig die uw interieur compleet kunnen maken.

Door de brede Vakgeoriënteerde kennis en creativiteit is een bezoek aan de showroom van WOONbasis Lisse en een gesprek met Hans een inspirerende ontdekkingsreis naar meer woonplezier en een gegarandeerd uitstekend professioneel woonadvies.

Neem contact op met Woonbasis Lisse

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!