Toe aan een ander interieur? Woonbasis Lisse is uw inspirerend adviseur op het gebied van woon- , werk- en leefruimtes. Uw huis is de basis om tot rust te komen van de hectiek van de dag. Woonbasis Lisse begrijpt dat als geen ander. Wij zorgen ervoor dat uw huis uw thuis wordt

Woonbasis Lisse neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Woonbasis Lisse adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Heereweg 199 B in Lisse vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding en vloerbedekking.


Maak een afspraak

De historie van Woonbasis Lisse

WOONbasis Lisse bestaat al sinds 1995. Bewust is er de keuze gemaakt om als klein bedrijf te gaan voor een hoge kwaliteit en gedegen advies op het gebied tapijt, pvc vloeren, laminaat en raamdecoratie. Met name in kleurenkennis is Hans Baaij gespecialiseerd als geen ander. In combinatie met het juiste product streeft hij er naar om het woonplezier op een hoger niveau te brengen.

Hans Baaij heeft, naast tal van vakstudies, ook kunstgeschiedenis gestudeerd in Amsterdam. waardoor hij als geen ander in staat is om van een huis uw thuis te maken. In de showroom zijn daarom ook meerdere schilderijen en beelden aanwezig die uw interieur compleet kunnen maken.

Door de brede Vakgeoriënteerde kennis en creativiteit is een bezoek aan de showroom van WOONbasis Lisse en een gesprek met Hans een inspirerende ontdekkingsreis naar meer woonplezier en een gegarandeerd uitstekend professioneel woonadvies.De grote merken van Woonbasis Lisse

Bij Woonbasis Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Unilux
Jab Anstoetz
Jabo
Moduleo
Therdex pvc vloeren
Zonnelux
Best wool carpets