Opzoek naar behang? Woonbasis Lisse is expert op het gebied van behang

De mooiste collectie van Romo wandbekleding vindt u bij Woonbasis Lisse

De prachtige collectie wandbekleding van het vooruitstrevende stoffen en behang merk Romo is een lust voor het oog. The Romo Group is een van oorsprong Engels bedrijf wat levert over de hele wereld. The Romo groep heeft als moederbedrijf maar liefst 6 zes kwalitatieve labels met elk hun eigen karakter: Romo, Black Edition, Villa Nova, Zinc, Kirkby Design en Mark Alexander. 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

De prachtigste behangcollecties hebben wij voor u geselecteerd

Woonbasis heeft de krenten uit de pap gevist en de mooiste pareltjes uit de Black Edition, Villa Nova collectie en Romo collectie in huis gehaald. Prachtige collecties met ieder hun eigen karakter. De collecties vullen elkaar perfect aan en bieden voor ieder wat wils voor ieder project en vraag een oplossing op maat. Naast wandbekleding heeft Woonbasis ook een deel van de inspirerende collectie gordijnstoffen van Romo opgenomen.

Op zoek naar waanzinnige ontwerpen? Je vindt die bij Woonbasis Lisse

Het behang van Romo siert zich door de waanzinnige ontwerpen met ieder hun eigen verhaal. Door het gebruik van verschillende materialen, druktechnieken en ontwerpen krijgt iedere collectie zijn eigen gezicht. Adembenemende designs zijn geprint op voelbare luxueuze ondergronden voor een prachtige collectie, kenmerkend door het warme kleurgebruik, doordachte designs en luxe materiaalgebruik.

Met wandbekleding van Ministry of Happy Walls worden alle dagen zonnig

Ontwerpster Jo van Gemerde maakt de meest mooie en verbluffende fantasierijke ontwerpen, kenmerkend door het frisse kleurgebruik en botanische invloeden. Behang op maat dus voor de grote maar ook de kleine wanden. De uitgesproken murals zijn verkrijgbaar in 2 kwaliteiten behang, 100% recyclebaar EcoTex of behang. 

Naast het waanzinige behang zijn er ook cirkels verkrijgbaar, alle mooie designs van de murals worden samengebracht in een cirkel. De cirkel geeft net die extra sprankel aan een ruimte. Verkrijgbaar in verschillende materialen, plexiglas, forex en dibond.