Image slide
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Woonbasis Lisse
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties

Verrijk je eigen(tijdse) vloerbekleding en inrichting van jouw huis met Woonbasis Lisse

Woonbasis Lisse helpt je graag bij het bepalen van je interieur, zodat jouw huis of bedrijfspand zijn eigen gezicht krijgt. In onze showroom maak je op ongedwongen wijze kennis met onze uitgebreide huiscollectie binnenzonwering. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide stalenmateriaal te bekijken. We geven je graag advies!


Maak nu een afspraak voor interieuradvies

Advies en vakmanschap bij Woonbasis Lisse

Je begint met het kiezen van het type binnenzonwering en afwerking die goed past binnen jouw interieur. Ga je voor de romantische plissegordijnen? Of toch liever de stoere houten horizontale jaloezie? Daarnaast kan de binnenzonwering worden voorzien van decoratieve opties, zoals biezen, perforaties en ladderbanden. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Bij Woonbasis Lisse hebben wij verschillende showbanen zodat je de verschillen in binnenzonwering en afwerkingen kunt zien. Wij geven je graag advies bij de diverse opties. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat jouw binnenzonwering goed ingemeten en opgehangen wordt.

"Veel expertise in huis waardoor je snel en deskundig wordt geholpen!"

Functionele binnenzonwering bij Woonbasis Lisse

Binnenzonwering is naast decoratief ook bijzonder functioneel. Ze bepalen de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht je interieur binnen komt. Dit licht is bepalend voor de sfeer in huis. Met binnenzonwering kun je deze lichtinval eenvoudig bijsturen. Daarnaast hebben sommige varianten binnenzonwering een hoge isolerende waarde. Ideaal voor een huis met enkele beglazing. Bij Woonbasis Lisse vind je altijd de binnenzonwering die past bij jouw persoonlijke stijl en woonwensen. Kom gerust eens langs om ons stalenmateriaal te bekijken.


Neem contact op met Woonbasis Lisse voor meer informatie